Skitsetegninger og plantegninger København

 

Få lavet en unik skitsetegning

Arkitektfirmaet GRO har mange års erfaring med udarbejdelse af plan- og skitsetegninger til private og erhverv. Jeg har i mere end 20 år realiseret tanker, drømme og projektideer til faktiske skitse- og plantegninger. Jeg er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør, så jeg har den visuelle og byggetekniske viden, der skal til for at levere færdige skitsetegninger og plantegninger.

I kan se flere af mine skitse- og plantegninger her.

Hør mere om plan- og skitsetegninger på telefon 40 61 77 49.

Som arkitekt tilstræber jeg mig at lave rum, der kan rumme glæde, sundhed, oplevelser og fællesskab.

Plantegninger København

Få lavet en plantegning til jeres projekt, uanset om det er et større erhvervsbyggeri eller drømmen om et nyt fritidshus. Jeg laver både plantegninger til eksisterende eller til kommende byggerier.

Skitsetegninger København

Går I med tanker eller drømme om et bygge-/boligprojekt, kan jeg hjælpe med at lave drømmene om til en faktisk skitsetegning. En skitsetegning gør det nemmere at se projektet for sig og kan være en hjælpe til, om man skal tage det næste skridt i processen. Jeg laver skitsetegninger for både private og erhverv i København.

Kontakt tegnestuen GRO

Kontakt arkitekttegnestuen GRO og hør mere om plantegninger og skitsetegninger. Ring på telefon 40 61 77 49 eller send en mail på h@gro-maa.dk.

 

Kalender

Kontakt

Navn og adresse

GRO
Ringstedgade 10, st. th.
4700  Næstved

Telefon: 40617749

Email: gl@gl-arkitekter.dk